lauantai 18. kesäkuuta 2016

 Helou ihmiset :D

Kesäloma on alkanut ja edennyt jo kovaa vauhtia. Peruskoulusta pääsin 8,1 keskiarvolla ja syksyllä jatkuu kannuksessa mun opiskelut. Ite muutan kannukseen asuntolaan 10.8 eli edellisenä päivänä ja sitten torstaina alkaa koulu siellä. Meijän luokasta tulee varmasti mahtava. Syksyä ootellessa.





 Me ei olla kovinkaan tehty mitään erikoista. Paitsi käytiin me mäntsärissä tossa yks vkloppu kalajoella ja sielä ei mitään menestystä tullut. Varjon käytin myös JHssa ja tosiaan ekaa kertaa ite olin JHssa ja samoin varjo. Varjo sai pennuista SIN- ja JH- ja Justin isoista aikuisista SIN- ja Lulu pienistä aikuisista PUN-.

Itellä on ollu kesätöitä ti-pe 4H-leirillä ja maanantaina on seuraava joka kestää sitte torstaihin asti. Elokuussa eli viimenen kesälomaviikko meneekin sitte 4Hn rantaleirillä "ohjaajana".

Agility alkoi 15.6 eli viikon myöhässä kuin ois pitänyt, koska silloin 8.6 oli se kauhea myrsky. Mutta 15.6 alotettiin hallittavuus testillä. Kaikki pääsi läpi. Me harjoteltiin sitte vielä loppu aika kontaktia ja keppejä ohjureilla. Kepit meni hitaasti ja Justin teeskenteli taas ettei osaa mitää XD Osaksi tuohon tais vaikuttaa kuumuuskin ja ei ollut mitään varjopaikkaa oikeen. Parin toiston jälkeen tajus ettei niiden ohjureiden yli kuulu mennä :DD Kontakti treeni meni hyvin.


Tähän loppuun vielä tällanen kuva pläjäys.  XD



















































Hyvää kesäloman jatkoa kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti