maanantai 24. lokakuuta 2016

Ei alkanut eikä loppunut kovin kivasti tämä syysloma...

 Heippa nyt ei oo ollut mitään tähellistä kirjotettavaa, kun ei olla tehty mitään, ton korvien takia.

Käytiin ellällä lauantaina 15.10 ja Justin oli siis ravistellut päätä ja pitänyt vasenta korvaa kallellaan jo jonkin aikaa. No mentiin sitten ellälle niin sanoi että oikea korva(oireeton) on hieman tulehtunut ja puhdisti kummatkin korvat ja antoi loishäätö-, benisiliini´- ja kortisonipiikin ja kotiin korva tipat  ja lisäksi varalta toisen reseptin samaa korvatippaa, jos yksi kuuri ei auta. Korvat ei enään punota, kutise tai likaa ei tule niin paljoa ja epäili siis korvapunkkia, mutta erite oli hieman epäselvää kun oli isompia kokkareita. Itse en sanois että korvapunkkia oli kun erite ei ollut läheskään kahvinpurumaista vaan ennemmin kuivunutta korvatöhnää, verrattuna siihen mitä oon nähnyt korvapunkki potilailla. Ellä ei käskenyt mitenkään olla erossa koira kavereista. Nyt on tipat jo loppusuoralla ja ollaan reenitty hieman tokoa ja keppejä, mutta muutapa ei olla tehty.

Justin alotti tossa muutama päivä sitten jumalattoman pissaamisen, mutta se tais johtua kortisonipiikistä kun nyt on taas normaalia pissaamista.

Vieläkään ei voida treeniä kun epäillään nenäpunkkia, Justinilla, Heklalla ja Debillä, joka ois tullut junasta, jolla tultiin (Justin, Hekla, Kirsi ja minä) kannukseen perjantain yöllä( meni jo lauantain puolelle). Oireet alkoivat lauantaina Justinilla ja Heklalla aivastelulla ja pään ravistelulla. Eilen sunnuntaina Hekla ja Debi on parikertaa niistänyt sisäänpäin (reverse sneezing) ja Justin sai aivastelu kohtauksia. Aamulla käytin pissalla ja haisteli ja sen jälkeen aivasti ja samoin teki Debi ja Hekla. Nyt koirat on karanteenissa ja lääkitään kaikki nämä kolme oireilevaa.

Tässä oli tämmönen pikainen kuulumis postaus ja laitan alle kuvia nyt tän lokakuun sisältä. Me palataan toivottavasti pian ja hieman kivemmissä ja terveemmissä merkeissä.
(kuvat ei oo mitenkään järjestyksessä)

c. jonna luoto

c. jonna luoto

c. jonna luoto

c. jonna luoto

c. Taija M





c. jonna luoto

c. jonna luoto

c. jonna luoto

c. jonna luoto

c. jonna luoto

c. jonna luoto














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti