maanantai 7. marraskuuta 2016

Karanteenista selvitty!!

JOO o nyt on karanteeni ohi ja päästään treenimää ja käytännön tunneille normaalisti. Eilen käytiin testaamassa uus halli aksan ja pienen tokohömpän merkeissä. Otettiin videotakin. Tästä en nyt kovin pitkää postausta kirjota =P

Tehtiin ensin aksassa semmosta irtoamis treeniä, jossa lopussa palkkaaja. Oli hyppy, hyppy, putki, hyppy ja hyppy. Ohjasin myös yhen pikku radan Debiä. Tehtiin siinä myös Jusulle rata jossa oli toinen putki ja keinu ja kepitki mutta en ehtinyt sitä tehdä kun KPP- porukalla alkoi tottis treenit, mutta ens kerralla sitten.

Tein myös keinua ja keppejä yksittäisinä esteinä illalla, mutta en hoksannu kuvata. Keinun pysäytys on alkanut takoutumaan päähän! Jes!





Ilta ruualla käytiin vielä tekemässä pientä toko hömppää, joka meni vähä niin ja näin mutta meni kumminki. Saksalainen käännös sais olla tiiviimpi ja perän käyttö on taas jäänyt johonki, ei sillä että oltais sitä mitenkää ahkerasti treenattukkaan, mutta nyt pitää kyllä ottaa käyttöön kunnon takapäänkäyttö treeni "ohjelma". =D Liikkeestä maahaan meni suht napakasti (paitsi videossa just se huonompi ja laiskempi, kun en sitä ensimmäistä kuvannu). Seuruu meni suht hyvin paitsi ne käännökset..
Tehtiin lopuksi vielä ryhmä paikkista. Justin pysy hyvin lukuun ottamatta yhtä nousua kun pidin huomaamatta ihan liian kauan kun poitsu ei enää pysy paikkiksessa kun oon tehny liika luokse tuloja niin ennakoi. Mutta aluksi palkkailin ihan 5-10s välein ja pidensin siihen 30s ja tais se sen 1min suurinpiirteinki olla mutta sen jälkeen nousi ja tehtiin vielä yks 10s paikkis ja lopetettiin siihen. Tähänkin pitää otta myöskin tehotreeni =D







Minttu ja Justin

1 kommentti:

  1. Mahtavaa työtä oot Minttu tehnyt Justinin kans. Jatka samaa rataa tyttöni mun ��

    VastaaPoista